70mai Dash Cam Pro Plus: η νέα DVR της Xiaomi με σούπερ τιμή!

Lucky Frog Photo Booth | 360 Video Booth Rental Los Angeles

532 S Olive St, Los Angeles, CA 90013

(562) 303-9926

https://sites.google.com/view/photoboothrentalanaheim/home

70mai Dash Cam Pro Plus: η νέα DVR της Xiaomi με σούπερ τιμή!

70mai Dash Cam Pro Plus: η νέα DVR της Xiaomi με σούπερ τιμή!

Τον διάδοχο της πρώτης – απόλυτα επιτυχημένης – 70mai Dash Cam Pro έχει λανσάρει εδώ και καιρό στην αγορά η Xiaomi, βελτιώνοντας το πολύ καλό πρώτο μοντέλο εκεί ακριβώς που… χρειαζόταν! Η νέα 70mai Dash Cam Pro Plus διατηρεί σχεδόν απαράλλαχτο τον σχεδιασμό του προκατόχου της, διαθέτει έναν χαμηλής κατανάλωσης αισθητήρα OmniVision με ανάλυση στα 1944p και είναι σε θέση να απαθανατίσει με ευκολία φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, με διάφραγμα F/1.8 και εύρος γωνίας λήψης 140 μοίρες.

70mai Dash Cam Pro Plus – Κύρια χαρακτηριστικά

Στην καρδιά της 70mai Dash Cam Pro Plus θα βρούμε ενσωματωμένο GPS, ADAS υποστήριξη για υποβοήθηση κατά την διάρκεια της οδήγησης, ενώ η HDR υποστήριξη προσφέρει φωτογραφίες εντυπωσιακής λεπτομέρειας. H dashcam της Xiaomi διαθέτει λειτουργία «vehicle collision automatic recording» που σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει ότι τα καταγεγραμμένα δεδομένα θα είναι ασφαλή για χρήση, ενώ μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία sleep όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο. Παρόλα αυτά ο αισθητήρας επιτάχυνσης που διαθέτει λειτουργεί και σε περίπτωση τρακαρίσματος στο πάρκινγκ μπορεί να καταγράψει αυτόματα τα πάντα.

Αποκτήστε την 70mai Dash Cam Pro Plus Camera με το κουπόνι: HK70mai από 68-75€! Αν υπάρξει χρέωση τελωνείου επικοινωνείτε με το κατάστημα. 

Αποκτήστε την από το HEKKA.com

Ακολουθήστε το Gizchina Greece στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα, όλα τα τεχνολογικά νέα! Αν ψάχνετε HOT προσφορές, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Telegram!

Next post Xiaomi Band 7 Pro: νέο κουπόνι, για την Global έκδοση - βιαστείτε!

Οι νεότερες προσφορές... για εσάς!

BlitzWolf AirAux AA-WM2: για σούπερ ήχο 360° και RGB lights!

Comments

Popular posts from this blog

VOGUE PHOTO BOOTH RENTAL

Corporate Event Vogue Photo Booth

360 Photo Booth Rental Brea